+ 45 53 58 19 04

Anbefalinger

Anbefalinger

 • Kamran Ashraf Butt Albertslund Municipality, DK


  27/02/2014 5:44pm

  Pragtfuldt :D
  Jeg havde tænkt mig, at tage motorcykel et sted hvor det ikke ville koste en formue som det gjorde med mit bilkørekort. Så fandt jeg TopGearTrafik, der passede rigtig godt til mit budget. Ikke nok med, at det var billigt så havde vi også en dygtig kørelærer som Christopher der var meget professionel og meget pædagogisk. Jeg havde ikke regnet med, at lærerne ville være så dygtige siden det ikke kostede så meget.
  Men jeg er glad for, at have taget mit kørekort hos en som Christopher. Jeg ønsker skolen al held og lykke i fremtiden :D

 • Morten Ulrich Hellerup, DK


  27/02/2014 5:43pm

  Helt i top, som navnet også antyder!
  Jeg har for en måneds tid siden taget et motorcykelkørekort hos topgear-trafik, og det har jeg ikke fortrudt. Der er tjek på tingene, og prisen er absolut konkurrencedygtig. Til køreprøven var det tydeligt at kvaliteten af undervisningen var helt i top, da både kørefærdigheder og dumpeprocent var væsentlig ringere hos de andre køreskoler.


 • 27/02/2014 5:43pm

  Kan kun anbefale andre at tage kørekort hos TopGearTrafik!
  Jeg fik mit kørekort i hånden for ca. tre uger siden, efter at have bestået køreprøvens praktiske del i første forsøg. Det har været en rigtig god oplevelse at tage kørekortet hos Christopher - han er rolig, god til at guide og går op i at man ikke bare lærer at håndtere bilen, men rent faktisk også bliver dygtig til det. Jeg er ikke i tvivl om at det er på baggrund af hans evner som kørelærer at det hele gik så smertefrit som det gjorde, og kan derfor kun anbefale andre at tage deres kørekort hos ham. Derudover har jeg oplevet stor fleksibilitet i forhold til at finde køretider, og er man ligeledes selv fleksibel er det uden tvivl muligt at tage kortet over en kort og intensiv periode, hvis det er noget man ønsker.

 • Kasper Kyhl Kristensen Copenhagen, DK


  27/02/2014 5:42pm

  God, kompetent og fleksibel køreskole
  Jeg tog MC kørekort hos Chrisopher. Det var god undervisning og god service.

 • Jon Dregård-Sørensen Vanløse, DK


  27/02/2014 5:41pm

  Kørekort i hus, eller pung ;)
  Bum 5 stjerner, hvorfor kan man ikke give flere? Alle stjerner er velfortjente, kvalitet og service i top gear, pris = billigt billigt.

Skriv din kommentar