Page photo

BEDSTE BESTÅELSESPROCENT I KØBENHAVN 

 

Det er en tillidssag at vælge en køreskole du gerne vil starte på.

Med vores gode resultater i form af bedste beståelsesprocent samt ”up to date” værktøjer i undervisning og ikke mindst de bedste kørelærer, giver vi dig ret gode vilkår for at få dit kørekort inden for kort tid.

 

Vi er kvalitetbevidste!

Vi fokuserer på, at du får kvalitet for pengene både til teori- og køreundervisningen. Vi sørger for, at du er godt forberedt til at bestå både teori- og køreprøve i første hug. Vores undervisningsmateriale er nye og vores viden bliver løbende opdateret

Med Topgeartrafik får du:

Vores GARANTI til dig: Du får en GRATIS prøvetime i teori, så du – helt uforpligtende – kan se om vi lever op til dine forventninger. Vi ved at det kræver tillid til at vælge en køreskole og vi er sikre på at du i løbet af den GRATIS prøvetime tydeligt kan se at vi fortjener din tillid og at du træffer den rigtig beslutning når du vælger os.

 

Bedste beståelsesprocent København

Hos Topgeartrafik prioriterer vi disse faktorer ekstremt højt, og derfor kan du tage det helt roligt når du vælger at bruge os som din nye køreskole. 

Som en af de få køreskoler i Danmark stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

 

Bedste kørelærer til dig

Med gensidig loyalitet og forståelse mellem eleven og kørelæren, får vi de bedste resultater. Vi mener derfor, at kørelæreren og eleven skal have tillid til hinanden og god kemi igennem hele forløbet. Derfor forsøger vi at matche dine individuelle undervisningsbehov med de forskellige kvaliteter, vores kørelærere hver især har. På den måde sikrer vi, at du får den undervisning der passer bedst til dig.