Om Os

Undervisning som du ønsker det.

EFFEKTIV OG SJOV UNDERVISNING

Vi lærer alle forskelligt. Derfor har vi fokus på hver enkelte elevs behov. Derfor har vi gjort vores undervisning, så fleksibel som overhovedet mulig. Af samme grund ser vores elever frem til deres næste teori-og køretime.

Når du påbegynder køreundervisning, skal du starte på et nyt hold, hvor alle elever er nystartede.

Køreundervisningen kan tidligst påbegyndes 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan aflægges 1 måned før du fylder 17 år og køreprøven den dag du fylder 17 år. Læs mere om kørekort til 17 årige

KØRELÆRERE OG UNDERVISNINGEN

Køreskolen beskæftiger 7 kørelærere, der alle er nøje udvalgt på baggrund af deres faglige og pædagogiske evner. Vores mål er at uddanne dygtige og trafiksikre elever til konkurencedygtige priser. 

Som en af de få køreskoler i Danmark stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

Når du tager dit kørekort hos TopGearTrafik, forsøger vi at matche dine individuelle undervisningsbehov med de forskellige kvaliteter, vores kørelærere hver især har. På den måde sikrer vi, at du får den undervisning der passer bedst til dig.

 

 Kom ind og mød vores kørelærer Jesper, Lars, Carsten, Emrah, Thomas, Lars eller Søren. Vi har elever fra Vanløse, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Amager, Valby osv.

 

TopGearTrafik er blandt de skoler med det højeste beståelsesprocent. Vi tilbyder dig en oplevelse du kan kigge tilbage på, med et smil på læben. Vi er meget serviceminded, og vil gerne give dig den bedste service du kan få. 

KØRESKOLENS BELIGGENHED

Her på skolen sælger vi kun ÆGTE lovpakker dvs. ingen skjulte gebyrer. Vi har elever fra hele Storkøbenhavn og vi ligger meget tæt på offentlig transport af både metro, tog og bus.

Med vores lækre lokaler i køreskolen godt placeret i Vanløse, sikrer vi gode rammer for undervisningen. Ligesom god undervisning ved vi, at gode rammer er afgørende for, at vores elever har gode oplevelser i deres kørekortforløb.