Phone

+ 45 53 58 19 04

Om Os

Velkommen til TopGearTrafik

Køreskolen blev stiftet i 1996. Siden er køreskolen kun blevet større og mere kendt. TopGearTrafik er en af de ældste skoler i København.

Siden 1996 har køreskolen i Vanløse uddannet 1000 vis af elever, til kategorierne Bil, Mc-kørekort, Trailerkort , Lynkurssus kørekort og ikke mindst  Førstehjælp. Her på skolen vægter vi kvalitet, flexibilitet, god planlægning og et behageligt undervisningsmiljø højt.

 

KØRELÆRER OG UNDERVISNINGEN

Køreskolen beskæftiger 7 kørelærere, der alle er nøje udvalgt på baggrund af deres faglige og pædagogiske evner. Vores mål er at uddanne dygtige og trafiksikre elever til konkurencedygtige priser.

Som en af de få køreskoler i Danmark stiller vi krav til efteruddannelse af vores personale. Dette er med til at højne skolens faglige og pædagogiske niveau, hvilket giver dig det bedste undervisnings- og læringsmiljø.

Når du tager dit kørekort hos TopGearTrafik, forsøger vi at matche dine individuelle undervisningsbehov med de forskellige kvaliteter, vores kørelærere hver især har. På den måde sikrer vi, at du får den undervisning der passer bedst til dig. Læs hvad vores elever siger om os.

Kom ind og mød vores kørelærer Jesper, Lars, Carsten, Emrah, Thomas, Lars eller Søren. Vi har elever fra Vanløse, Frederiksberg, Brønshøj, Husum, Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Amager, Valby osv.

TopGearTrafik er blandt de skoler med det højeste beståelsesprocent. Vi tilbyder dig en oplevelse du kan kigge tilbage på, med et smil på læben. Vi er meget serviceminded, og vil gerne give dig den bedste service du kan få.

 

KØRESKOLENS BELIGGENHED

Her på skolen sælger vi kun ÆGTE lovpakker dvs. ingen skjulte gebyrer. Vi har elever fra hele Storkøbenhavn og vi ligger meget tæt på offentlig transport af både metro, tog og bus.

Med vores lækre lokaler i køreskolen godt placeret i Vanløse, sikrer vi gode rammer for undervisningen. Ligesom god undervisning ved vi, at gode rammer er afgørende for, at vores elever har gode oplevelser i deres kørekortforløb.